Diensten

Elke zondag om 10:30 uur. Je kunt de diensten ook live kijken of op een later moment terugkijken.

Wonderland

Kindernevendienst voor kinderen van 4-11 (groep 1 t/m groep 8). Voor baby’s en peuters t/m 3 jaar is er opvang tijdens de dienst.

Xplore

Elke tweede en vierde zondag. Voor tieners van groep 8 en klas 1 & 2 van het voortgezet onderwijs. Begin 10:30 uur.

3DAY

Woensdagavond in de even weken om 20:00 uur is er 3DAY. Voor alle leden en vrienden.

Bidstond

Elke woensdagavond om 19:00 uur. Voor alle leden en vrienden.

Seniorenwijzer

Elke eerste woensdag van de maand om 10:00 uur. Voor 55-plussers. Gezellig samenzijn en praten over diverse onderwerpen met ds. Ed Meenderink.

Ruimte om de stilte te zoeken

Elke woensdagochtend tussen 8:00 en 9:00 uur. Voor iedereen die de stilte zoekt.

Schildersgroep

Elke tweede en vierde donderdag van de maand om 9:30 uur. Voor wie graag schildert.

Vrouw tot Vrouw

Incidenteel, let op de nieuwsbrief en de agenda. Voor alle vrouwen uit de kerk en de wijk.

Xperience

Elke zaterdag om 19:00 uur. Voor tieners die in de brugklas zitten tot 18-jarigen. Meer informatie op www.xperience.zone.

Xchange

Elke tweede en vierde zaterdag van de maand om 19:00 uur een avond met gesprekken en activiteiten. Voor 18 tot 25-jarigen. Meer informatie op www.xperience.zone.