Wil je vrijwilligerswerk doen in de
wereldwijde Kerk van de Nazarener?

Dan moet je M+Power leren kennen!

Veelgestelde vragen zijn:

• Wie moet ik benaderen als ik een paar maanden vrijwilligerswerk zou willen doen in het buitenland?
  • Kan ik als jongere een (internationaal) tussenjaar doen via de Kerk van de Nazarener?
  • Wat zijn de mogelijkheden als ik de pensioenleeftijd nader en graag nog actief zouden willen zijn?

De Eurazië regio is met het project M+Power begonnen om vrijwilligers te werven en plekken voor vrijwilligers te creëren. M+Power is het antwoord van de regio op de vraag naar missionaire mensen/vrijwilligers op plaatsen waar de kerk aanzienlijke groeimogelijkheden heeft.

Het gaat om mensen die hun carrière kunnen onderbreken, met pensioen zijn, of hun studie afronden en de wens hebben om bij zending (voor een bepaalde periode) in een andere culturele omgeving betrokken te raken.

M+Power probeert een reële vraag/behoefte binnen de regio te koppelen aan iemand die een verlangen ervaart om in een andere cultuur te dienen. Dat begint bij de lokale kerk die de gaven en talenten in iemand herkent en deze persoon bemoedigt en ondersteunt in het proces om zich als vrijwilliger bij M+Power in te zetten.

mpower-logo copy