FAST CHRISTMAS

2018/12/25 00:00:01

HAAST JE NAAR EEN VAN ONZE KERSTDIENSTEN

Opeens is het alweer Pasen. Wacht even… heb ik kerst gemist? Elk jaar worden we weer overvallen door kerst en zijn we er nauwelijks klaar voor. Gelukkig kunnen we alles nog net op tijd regelen. En dan is het ook zo weer voorbij – Fast Christmas. Maar met kerst vieren we iets ingrijpends dat we in de snelheid van het leven niet zomaar weg moeten geven.

We hopen dat je het niet zal missen.

Je bent van harte uitgenodigd voor zowel de kerstavonddiensten als de kerstochtenddienst om samen met ons kerst te ontdekken en te vieren. Uiteraard zijn de diensten gevuld met veel muziek en samenzang. Ook na de dienst ben je van harte uitgenodigd voor koffie, thee, of chocolademelk en natuurlijk iets lekkers erbij.

2, 9 & 23 december

Adventsdiensten

10:30 uur

In voorbereiding op kerst vieren we bijzondere adventsdiensten. Het zullen diensten zijn met een extra bijzonder iets zoals bijdragen van onze kinderen. 

16 december

Musical 'De trein, mis 'm niet!'

9:30 en 11:30 uur

De musical is elk jaar weer een bijzondere gebeurtenis die je niet wilt missen. Onze kinderen hebben hard geoefend en zullen je verbazen met hun talent. Het is een voorstelling voor het hele gezin. Hieronder vind je alvast een teaser van het verhaal.

24 december

Kerstavonddiensten

19:00 en 21:30 uur

De kerstavonddiensten zullen helemaal in het teken staan van het thema ‘Fast Christmas’. Het worden moderne feestelijke diensten voor jong en oud waar we mogen genieten van de muziek, samenzang en een bemoedigende en uitdagende boodschap. 

25 december

Kerstochtenddienst

10:30 uur

Je bent van harte welkom in onze kerstochtenddienst! Een feest voor iedereen met verrassende en creatieve elementen voor alle leeftijden. 

Je bent van harte welkom!
We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten.

Een musical voor jong en oud!

De trein van Amsterdam naar Marseille gaat bijna vertrekken. Een aantal opvallende reizigers stapt in, zoals de Italiaanse máma Baretti met haar zoon Stephán die speciaal voor deze reis zijn liefje achterlaat. En de Arabische Demi en Lena Salaam met hun lastige en verwende kinderen en beveiligers. Iedereen bewondert de schitterende diamant die Lena van haar man gekregen heeft: hij moet wel een fortuin waard zijn! De trein vertrekt, maar bij de eerste de beste tunnel gebeurt er iets verschrikkelijks: als de trein de tunnel uitkomt, is de diamant verdwenen, gestólen! Op het volgende station staan de ‘special agents’ al klaar, om de zaak te onderzoeken. Zij ontdekken van alles: zo blijkt de conducteur een duister geheim te hebben, is de kruier niet helemaal eerlijk en ook de Italiaanse máma doet zich een ietsepietsie anders voor dan ze is. En waar is de diamant? De trein is een musical vol humor, spanning en sensatie. Mis ‘m niet!

GRATIS ENTREE

Wil je een kerstkaart sturen?

Gebruik dan de speciale Nazarener-kerstkaarten.

Gratis verkrijgbaar in de kerk.

Ben je niet in de gelegenheid om de kerstdiensten te bezoeken? Kijk dan online mee.