De bestuursraad is verantwoordelijk voor ‘de grote lijn’ wat visie en toekomst van onze gemeente betreft. Een keer per maand komen zij samen om te vergaderen, de verslagen van deze vergaderingen zijn te vinden op het besloten ledengedeelte van de website. Alle kerkelijke vergaderingen zijn vrij toegankelijk voor leden, maar de voorzitter kan bezoekers vragen de vergadering te verlaten als er over bepaalde personen wordt gesproken. De bestuursraad legt van haar activiteiten verantwoording af tijdens de jaarvergadering van de gemeente.

De hoofden van de afdelingen vormen het operationele bestuur van de gemeente. Zij zetten de door de bestuursraad voorgestelde en tijdens de jaarvergadering vastgestelde lijn om in daadwerkelijke activiteiten. De hoofden komen een aantal keer per jaar bij elkaar om samen te werken aan realisatie van de visie en afstemming van hun inhoudelijke werkzaamheden.

Harry de Bruijn
Joost Eijkman
Rikkert Verduijn
HR, Externe betrekkingen &
Judith Labree
Operationeel team
Johanneke van Dijk
Communicatie &
Operationeel team
Arjen Meijer
Financiën & Gebouw
Walter Sas
Hoofd operationele zaken

Vragen? Opmerkingen?

Stuur de bestuursraad een bericht.

Naam*

Bericht*

Typ de volgende tekst in onderstaande veld*

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.